top of page

Intimate

Motherhood

Tijdens een zwangerschapsreportage leggen we jou en deze magische periode vast voor later. Deze fotoshoot is vergelijkbaar met een portretsessie, waarbij ik het belangrijk vind dat de shoot op zich een feestje is. Voor de camera staan is superspannend, maar door te zorgen dat we allebei op ons gemak zijn kunnen we samen prachtige beelden maken. Deze fotoshoot kan plaatsvinden bij jou thuis, in mijn thuisstudio, buiten in de natuur of op elke gewenste locatie. Heb je een omgeving in gedachte? Laat het me weten, ik denk graag met je mee en heb verschillende geschikte locaties in mijn netwerk. Maar het liefst maak ik gebruik van een plek waar je al echte herinneringen hebt, dat vind ik het allermooist. 

SFA00913.jpg
Frits51.jpg

Tarieven

– Shoot van minimaal 1 uur in mijn home studio in Nijmegen of op een locatie naar keuze
 

– Investering:

249,- (ex. 21% btw)
inclusief 20 beelden 

– Binnen 2 weken krijg je toegang tot een persoonlijke online gallery, waar je jouw favorieten kunt selecteren. Beelden bijkopen is mogelijk voor 10,- per beeld.

 

Voorafgaand aan de shoot stuur ik je een document met tips voor de ultieme voorbereiding, van advies over welke kleding goed werkt op beeld tot hoe je ervoor zorgt dat jullie ontspannend op de shoot verschijnen. 

DSC02462.JPG

Motherhood sessie boeken?

Vul het formulier in op de contact pagina

Dan kom ik zo snel mogelijk bij je terug! 

bottom of page