top of page
DSC01126.jpg

Daily life / New life

Reportage

DSC021542.jpg

Het is zo ontzettend waardevol om foto's te hebben van vervlogen tijden. Momenten uit het leven die zo snel voorbij gaan, waarvan je niet alleen de grootste gebeurtenissen, maar juist ook de kleine details wilt herinneren. Het is fijn om beelden te hebben van de tijd waarin je kleintje zo heerlijk in je armen ligt, om later naar terug te kijken. Van jullie nieuwe rol als ouders of de tijd in een woning waar je later misschien weer uit wegverhuist, kortom: momenten met geliefden die je vast wilt houden, daar wil je blijvende herinneringen van. 

Tijdens een reportage stap ik even in het alledaagse leven van jullie als gezin. Of het nu gaat om een kersverse gezin of het chaotische gezin met kleuters. Familie is waar het leven het meest levendig is en mijn doel is om die levendigheid vast te leggen. Geen gedwongen glimlachen of stijve houdingen. Ik wil dat je jezelf kunt zijn en de liefde, humor en eigenzinnigheid van jullie gezin kunt uitdrukken. Dit kan bij jullie thuis zijn of op een mooie locatie buiten, die past bij jullie of waar jullie vaker komen en leuke herinneringen aan hebben.

HANNAH_4.jpg
DSC04605.jpg
Hannah_5.jpg
DSC02054.jpg

Tarieven

– Shoot van minimaal 1,5 uur op locatie  
 

– Investering:

289,- (ex. 21% btw) voor een gezin met 1-2 kinderen, 20 bewerkte foto’s 
329,- (ex. 21% btw) voor een gezin met 3 of meer kinderen, 25 bewerkte foto’s  

– Binnen 2 weken krijg je toegang tot een persoonlijke online gallery, waar je jouw favorieten kunt selecteren. Beelden bijkopen is mogelijk voor 10,- per beeld.
 

Voorafgaand aan de shoot stuur ik je een document met tips voor de ultieme voorbereiding, van advies over welke kleding goed werkt op beeld tot hoe je ervoor zorgt dat jullie ontspannend op de shoot verschijnen. 

Familiereportage boeken?

Vul het formulier in op de contact pagina

Dan kom ik zo snel mogelijk bij je terug! 

bottom of page